Μπέιλ: Είδωλό μου ο Ρονάλντο

Σε συνέντευξη του στην UEFA, o Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε για την προσαρμογή του στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ήδη, από το καλοκαίρι του περασμένου έτους, ο Γκάρεθ Μπέιλ ανήκει στους "μερένγκες" μετά από μια μεταγραφή που κόστισε κοντά στα 100.000.000 ευρώ. Η μεταγραφή- σίραλ του Μπέιλ ήταν η υψηλότερη όλων των εποχών.

"Προτιμώ το ισπανικό πρωτάθλημα γιατί έχει πολύ καλή τεχνική. Προφανώς θα ήθελα να δοκιμάσω σε άλλο πρωτάθλημα στο μέλλον" είχε δηλώσει ο Μπέιλ όταν ήταν ακόμα στην Τότεναμ.

Πλέον η επιθυμία του είναι πραγματικότητα, ωστόσο η προσαρμογή του στην Μαδρίτη δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη.

"Νόμιζα ότι θα ήταν πιο εύκολο, αλλά αντιμετωπίζω ακόμα πρόβλημα με τη γλώσσα, που σιγά σιγά μαθαίνω. Για εμένα είναι απαραίτητο να μάθω ισπανικά ώστε να επικοινωνώ ολοκληρωμένα με τους συναδέλφους μου και να νιώθω άνετα" δήλωσε ο Ουαλός, στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Και δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ιδιαίτερη σχέση του με τον Κρ. Ρονάλντο "Είναι ένας πολύ καλός συνάδελφος και φίλος. Μου δίνει συνέχεια συμβουλές και με βοηθάει. Ήταν το είδωλο μου πριν τον γνωρίσω και τώρα που συνεργαζόμαστε, πολύ περισσότερο. Χάρις σε όλα αυτά, αποτελούμε ένα μεγάλο ζευγάρι στο γήπεδο".

Σχετικά άρθρα