Ανακοίνωσε Τσουκάνη και Ρονκάτο η Νίκη Βόλου

Και με τη… βούλα παίκτες της Νίκης Βόλου είναι ο Ρονκάτο και Τσουκάνης. Οι δύο παίκτες που είχαν υπογράψει τις προηγούμενες ημέρες συμβόλαιο συνεργασίας με την κυανόλευκη ομάδα, ανακοινώθηκαν και επίσημα το πρωί της Παρασκευής από την ΠΑΕ και τίθενται στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ρονκάτο έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβριο από τη βουλγάρικη Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα. Προτού παίξει εκεί είχε θητεία σε Ανόρθωση, Ερμή Αραδλιππου και Μπελενένσες, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κ17 της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο Τσουκάνης από την πλευρά του έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΝΕ, Επανομή και Άρη Θεσσαλονίκης, με τη φανέλα του οποίου μετρά 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Νίκης για άνοδο στη Super League, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών.  

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών RONCATTO Evandro (24/05/1986) και ΤΣΟΥΚΑΝΗ Στυλιανού (27/02/1990), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για έξι μήνες».

Σχετικά άρθρα