Αποδεκατισμένος κόντρα στον Ολυμπιακό ο Πλατανιάς

Με… μισή ομάδα ανεβαίνει στον Πειραιά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Πλατανιάς, καθώς ο Αγγελος Αναστασιάδης στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Χανιωτών μετράει 7 απουσίες. Παράλληλα, συμπεριέλαβε στην 18άδα τους τρεις δανεικούς από τον Ολυμπιακό, αλλά πιθανότατα δεν θα αγωνιστούν, κατά συνέπεια μπορεί να ποντάρει μόλις σε 15 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις είναι νεαροί και δεν έχουν κάνει ντεμπούτο στην Σούπερ Λίγκα, ενώ ο τέταρτος είναι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ.Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μενδρινό, Σιαλμά, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη και Ναζλίδη, όπως και στους τιμωρημένους Αγκιλέρα και Καζναφέρη (συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Εργοτέλη και θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής).

Ο Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να πάρει στην 18άδα τους Βλαχοδήμο, Σιώπη και Κατάι, που είναι δανεικοί από τον Ολυμπιακό, αν και οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων ώστε να μην αγωνιστούν.

Αν τελικά κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί και δεν αλλάξει κάτι μέχρι την αυριανή σέντρα, τότε ο Αναστασιάδης στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά θα μπορεί να υπολογίζει σε 15 όλους κι όλους παίκτες συμπεριλαμβανομένου του αναπληρωματικού τερματοφύλακα (Περιστερίδη) αλλά και των νεαρών Τσοντάκη, Ντεντάκη και Σούκια που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Eπίσης για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες στην αποστολή βρίσκεται και ο Ισπανός Θέρρα.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Θέρα, Ινκούμ, Κατάι, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Σχετικά άρθρα