Φλεβαράκης: Μεγάλος τελικός που μπορεί να κρίνει την παραμονή

Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν τον Ικαρο στην Χαλκίδα (15/2), με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Κώστα Φλεβαράκη, να τονίζει ότι θα είναι ένας μεγάλος τελικός που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να κρίνει και την παραμονή στην Α1."Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Η πίεση στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλη ειδικά στα παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.

Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας και για να την πετύχουμε πρέπει για 40 λεπτά να δώσουμε όλη μας την ενέργεια και το πάθος και να καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Ο Ικαρος είναι μία ομάδα που έχει αθλητικούς ξένους, έχει και έμπειρους έλληνες όπως ο Γκαγκαλούδης και θα είναι σίγουρα μία σκληρή μάχη.

Είναι ένας μεγάλος τελικός που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να κρίνει και την παραμονή", είπε ο προπονητής των Τρικάλων.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μάριος Ματαλών επισήμανε: "Η ομάδα μας με τις δύο προσθήκες που έγιναν είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και δουλέψαμε καλά το τελευταίο διάστημα ώστε να μπορέσουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο παιχνίδι με την Χαλκίδα.

Η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται, έχουμε πάρει πολλές και σημαντικές νίκες στην έδρα μας αλλά συνεχίζουμε να αναζητούμε και μία εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει να πατήσουμε πιο γερά στην κατηγορία".

Σχετικά άρθρα