Με Ράμα και Σταθάκη, αλλά χωρίς Τσουμάγκα η αποστολή της ΑΕΚ

Με τον Ρενάλντο Ράμα, αλλά και τον Σταύρο Σταθάκη στην αποστολή, χωρίς όμως τον Τάσο Τσουμάγκα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Περιστερίου. Λύθηκε το θέμα με τον Ρενάλντο Ράμα και την άδεια παραμονής του στη χώρα μας, που μέχρι πρότινος του στερούσε το δικαίωμα συμμετοχής σε παιχνίδια της ΑΕΚ. Ετσι ο Αλβανός τέθηκε στη διάθεση του Δέλλα για τα επόμενα ματς και από εδώ και πέρα είναι στην κρίση του προπονητή αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Να τονιστεί ότι ο Ράμα θα συνεχίσει να λογίζεται ως ξένος στο ρόστερ της ΑΕΚ. Το θέμα της ελληνοποίησής του είναι ανεξάρτητο, από την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα.

Ο Δέλλας πήρε τον Ράμα κανονικά στην αποστολή. Επίσης επέστρεψε και ο Σταύρος Σταθάκης, ο οποίος είχε απουσιάσει από τρια προηγούμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Στον αντίποδα, εκτός έμεινε ο Τάσος Τσουμάγκας, που ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος την Παρασκευή, αλλά δεν είναι έτοιμος. Εκτός έμειναν και οι Ρομπέρτο Κάτσικας και Λάμπρος Θαναηλάκης, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Ο. Περιστερίου (16/2, ΟΑΚΑ, 15:00) αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Τσιρίλο, Ράμα, Ρόβας, Πλατέλλας, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Σταθάκης, Τσεβάς, Τσουκαλάς, και Τσούπρος.

Σχετικά άρθρα