Καλαφατάκης: Χρειαζόμαστε την στήριξη και την αγάπη του κόσμου

Ο ΑΓΟΡ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών (16/2), με τον προπονητή των κρητικών, Γιώργο Καλαφατάκη, να καλεί τον κόσμο της ομάδας να ενισχύσει τις προσπάθειές της στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Α1."Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός την Κυριακή (16/2) απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας. Πρέπει να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Περάσαμε το δύσκολο πρόγραμμα με τα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια.

Χρειαζόμαστε νίκες, ξεκινώντας με το παιχνίδι της Κυριακής (16/2) απέναντι σε ένα αντίπαλο που με τις αλλαγές που έκανε άλλαξε πολύ, προς το καλύτερο, τόσο με την προσθήκη του Ρος αλλά και του Μιλουτίνοβιτς.

Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και αν βγάλουμε ότι έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθεί και θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη, τον έχουμε ανάγκη και πιστεύω ότι θα δώσει το παρόν όπως και στο ματς με τον Κολοσσό.

Χρειαζόμαστε την στήριξη του και την αγάπη του", είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νταμίρ Λάτοβιτς πρόσθεσε: "Ο στόχος είναι μόνο η νίκη. Δεν έχουμε τα περιθώρια για διαφορετικό αποτέλεσμα.

Εχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και δικαιούμαστε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας φέρει ηρεμία, την οποία και χρειαζόμαστε.

Ο κόσμος μας είναι ο έκτος μας παίκτης, όπως κάνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα και τον χρειαζόμαστε ώστε να πάρουμε τη νίκη".

Σχετικά άρθρα