Παντελίδης: Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου

Ο Σάββας Παντελίδης που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Λεβαδειακού απέναντι στον Ατρόμητο υποστήριξε πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδα του.
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:
"Κάθε καινούρια αποστολή είναι μια πρόκληση. Πρέπει να δουλέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο και να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα δέκα παιχνίδια, για να μπορέσει να πάρει η ομάδα κάτι περισσότερο".
Για την επιλογή του να αναλάβει τον Λεβαδειακό: "Κάθε επιλογή έχει ρίσκο, άλλα έχω εμπιστοσύνη και στα παιδιά και στις ικανότητες τις δικές μου και σε αυτά που μπορεί να βγάλει η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος για να κάνεις την ομάδα να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα, ούτως ώστε να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται".
Για το τι προτίθεται να βελτιώσει: "Πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα την ψυχολογία Η ομάδα είναι δουλεμένη. Χρειάζεται και λίγη τύχη παραπάνω".
Για το πώς ανέλαβε την ομάδα: "Είχαμε μία συνάντηση με τον κ. Κομπότη και τελειώσαμε γρήγορα".
Για το τι άποψη έχει για τον Λεβαδειακό: "Έχω πλήρη άποψη της ομάδας. Έχει σταθεί αρκετά άτυχη σε μερτικά πράγματα και θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στην ψυχολογία και μαζί με τα παιδιά που αποτελούν καλό υλικό για την κατηγορία να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.
Θα μπορούσε ο Λεβαδειακός να έχει κάποιους βαθμούς παραπάνω. Η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Θα δουλέψουμε, θα είμαστε δυνατοί και από εκεί και πέρα θα είναι κα η τύχη μαζί μας. Θέλω να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Όσο περισσότερο μπορούμε να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με το θέαμα, τόσο καλύτερα".
Για την αποστολή που ανέλαβε: "Καμία αποστολή δεν είναι εύκολη. Πρέπει να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν αν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις και τα παιδιά πιστεύουν πως μπορούν να πετύχουν κάτι περισσότερο".
Για τον Ατρόμητο: "Ο Ατρόμητος αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Έχει συνέχεια και συνέπεια, έχει 13 παιχνίδια νομίζω αήττητος, παίζουν καλά, θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε.
Όλος ο Ατρόμητος επιτίθεται και αμύνεται μαζί, οι παίκτες είναι χαρούμενοι, έχουν φιλοδοξίες. Θέλει προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μεγάλο ρόλο θα παίξει το ποιος θα μπει μπροστά στο σκορ. Αν προηγηθεί ο Ατρόμητος είναι πολύ δύσκολο να του γυρίσεις παιχνίδι.
Έχουμε συνεργαστεί για τρία χρόνια με τον Γιώργο Παράσχο. Έχουμε ξαναβρεθεί και θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά".

Σχετικά άρθρα