Εδιωξαν Παναγόπουλο, φέρνουν Αναστόπουλο στον Πανιώνιο

Παραμονή του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ενημερώθηκε από την διοίκηση του Πανιωνίου, πως λύθηκε η συνεργασία τους με το Νίκο Αναστόπουλο να βρίσκεται προ των πυλών του κυανέρυθρου πάγκου. Με Μανίκα-Τερεζόπουλο στο ματς με τον ΠΑΣ.Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερώθηκε από την διοίκηση ότι η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί!

Η απομάκρυνση του Παναγόπουλου σχετίζεται ασφαλώς και με τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ (με την επικείμενη ανάληψη μετοχών από μία ομάδα φίλων του Πανιωνίου που αποφάσισε να βγει μπροστά για να σώσει τους κυανέρυθρους και την κίνηση αυτή στηρίζει και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης), για τις οποίες οι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν στην απογευματινή προπόνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου θα αναλάβει από την επόμενη εβδομάδα, ο Νίκος Αναστόπουλος, που απομακρύνθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον πάγκο του Πλατανιά, μετά την εντός έδρας ήττα των Χανιωτών από τον Εργοτέλη.

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πάγκο του Πανιωνίου θα καθίσουν οι Αντώνης Μανίκας και Δημήτρης Τερεζόπουλος, που θα κοουτσάρουν την ομάδα…

Σχετικά άρθρα