Pregame: Ξάνθη-Καλλονή

Η Skoda Ξάνθη υποδέχεται την Καλλονή το μεσημέρι του Σαββάτου (15/2, 15:00GR) στα Πηγάδια στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι Ακρίτες αγνοούν τη νίκη για 8 αγώνες και έχουν μπει σε περιπέτειες, οι οποίες μπορούν να γίνουν χειρότερες αν δεν πάρουν ούτε στο σημερινό παιχνίδι το τρίποντο. Ο Νίκος Κεχαγιάς στο δεύτερο παιχνίδι, άμα τη επιστροφή του στον πάγκο της Ξάνθης, θέλει να οδηγήσει την ακριτική ομάδα ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Η 18αδα που επέλεξε ο Φαρσαλινός τεχνικός είναι: Τσέμα, Κυριακίδης, Βάλλας, Γούτας, Χοσέμι, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Τσαμούρης, Ντε Γκουζμάν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Εστράδα, Τριάδης, Σολτάνι, Μαρίν, Κάλβο, Σολάρι, Ράνος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Φλίσκας και ο τραυματίας Κομεσίδης. Για τακτικούς λόγους επίσης έμειναν εκτός οι: Ζαρόπουλος, Γκαραβέλης, Παϊτο, Μπαρέττας, Παπαδημητρίου, Νάκας, Παπαδιώτης,

Η Καλλονή των πρώην Ξανθιωτών Μαντζουράκη, Καρτάλη, Καζάκη θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μαντζουράκης έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες, καθώς οι Λεοζίνιο και Περόνε είναι τραυματίες και δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στον αντίποδα, στην αποστολή της Καλλονής επιστρέφουν οι Φαρία και Φουρλάνος που εξέτισαν την ποινή τους.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Μαντζουράκη: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουανί, Βαλιός, Ζος, Γιορέντε, Μαρσέλο, Φαρία, Κεϊτά, Γιουκαρής, Φουρλάνος, Καλτσάς, Γάλας, Μανούσος, Καζάκης, Νιαμπούγιου.

Σχετικά άρθρα