Μήνυση Αγγελόπουλων σε Παναγιωταρά

Την τιμωρία του φυσιοθεραπευτή του Παναθηναϊκού, Ακη Παναγιωταρά, ζητούν από τον ΕΣΑΚΕ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ενώ θα κινηθούν νομικά εναντίον του με μήνυση και αγωγή.Ο Ακης Παναγιωταράς είχε γράψει στο Facebook στις 12/2 (το συγκεκριμένο σχόλιο "κατέβηκε" στις 15/2): "Απλά και εντελώς πληροφοριακά, από την έναρξη της κρίσης στην Ελλάδα η Βιανέξ δεν έχει απολύσει ούτε ΕΝΑΝ υπάλληλο!!!!! Και μιλάνε οι μαλάκες, οι γουρλομάτηδες, περί ηθικής…"

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
"Την 12 Φεβρουαρίου 2014 γίναμε μάρτυρες μίας απρόκλητης και χυδαίας ανάρτησης του φυσιοθεραπευτή και μέλους του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιωταρά μέσω του «facebook», με την οποία καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις κατά των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π. για την παραδειγματική τιμωρία του υπαλλήλου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στρεφόμενοι ταυτόχρονα εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων".

Σχετικά άρθρα