Εξω ο Μπαϊκαρά, μέσα ο Ντιόγκο

Με ένα πρόβλημα της τελευταίες στιγμής ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.
Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός για την συνάντηση της 25 αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό για την Super League. Στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός ηγέτης του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, αφιέρωσε χρόνο σε ασκήσεις με τελειώματα φάσεων καθώς και σε στημένες φάσεις.

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά καθώς ο Ρίζος ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί και να αποκλειστεί από την αποστολή.  Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Μπαϊκαρά καθώς και οι τραυματίες Κάσες και Κουτσόπουλος.

Αντίθετα επιστρέφουν μετά την απουσία τους από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ οι Ντιόγκο που ήταν τιμωρημένος καθώς και ο Σεϊδάν που ήταν τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Καθάριος, Τριανταφύλλου, Εμπόου, Μολίνα, Τζάνης, Χασομέρης, Ιγκόρ, Ρομέου, Λαδάκης, Μπεν – Σαμπάτ, Ντιόγκο και Σεϊδάν.

Σχετικά άρθρα