Μίνιτς: Μετά από καιρό δεν είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα

Ο Αρης πήρε σπουδαίο διπλό επί του Πανιωνίου, με τον προπονητή των κιτρινόμαυρων, Μίλαν Μίνιτς, να τονίζει ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό η ομάδα του δεν είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και έπαιξε δυνατή άμυνα σε όλο το παιχνίδι."Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους βοηθούς μου για την προσπάθεια, που κατέβαλαν. Ηταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε μετά το αποτέλεσμα στον τελικό Κυπέλλου.

Ο Πανιώνιος είναι μία εξαιρετική ομάδα κι είναι δύσκολο να τον σταματήσεις ειδικά στην έδρα του. Μας βοήθησε το ότι ήταν κουρασμένος απ’ το ευρωπαϊκό παιχνίδι του.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Παίξαμε δυνατή άμυνα σ’ όλο το παιχνίδι, σ’ όλα τα δεκάλεπτα.

Ολοι ξέρετε πόσο δυνατή επίθεση έχει ο Πανιώνιος κι είναι δύσκολο να την περιορίσεις. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που έπρεπε. Το μεγάλο μας όπλο ήταν η άμυνα.

Φυσικά στο τέλος, που κρίνονταν όλα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα μεγάλα καλάθια του Βεζένκοφ και του Αθηναίου. Ολοι οι παίκτες βοήθησαν για να έρθει αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα.

Δε μας παίρνει να μείνουμε πολύ σε αυτή τη νίκη. Εχουμε μπροστά μας το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας (24/2) κι από αύριο (16/2) θα συγκεντρωθούμε σ’ αυτό", είπε ο προπονητής του Αρη.

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντώνης Ασημακόπουλος σχολίασε: "Ηταν πολύ δύσκολο το σημερινό (15/2) παιχνίδι κι είμαστε ευτυχισμένοι, που το κερδίσαμε.

Απέναντί μας είχαμε μία δυνατή ομάδα, η οποία κουβαλούσε και την κούραση απ’ το ευρωπαϊκό παιχνίδι της.

Για εμάς ήταν ακόμη το δυσκολότερο το έργο μας, καθώς προερχόμασταν από βαριά ήττα στον τελικό Κυπέλλου.

Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και παίξαμε όπως έπρεπε για να φτάσουμε στη νίκη.

Συγχαρητήρια σ’ όλους τους παίκτες και φυσικά στο τεχνικό τιμ για το σημερινό (15/2) διπλό, το οποίο μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε.

Υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι το τέλος της χρονιάς και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για τα μεγάλα παιχνίδια εκτός και εντός έδρας".

Σχετικά άρθρα