Αποθέωσε Ιμπαγάσα και ευχήθηκε καλή τύχη για Γιουνάιτεντ ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποθέωσε τον Ιμπαγάσα και υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να προχωρήσει στο Champions League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πλατανιά στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

"Μέχρι το 60′ και όσο είχαμε αρκετές δυνάμεις τα καταφέραμε σε πολύ καλό βαθμό. Με την είσοδο του Ιμπαγάσα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς και υπέρ του Ολυμπιακού. Όσο πέρναγε η ώρα εκείνοι ανέβαιναν και εμείς πέφταμε. Θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό να περάσει την Μάντσεστερ Γ. γιατί είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να αποκλείσει αυτή την Μάντσεστερ, είναι 50%-50% και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πρώτο ματς.

Ο Ολυμπιακός έχει ρυθμό Champions League και εμείς δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε. Είμαι όμως ευχαριστημένος που δεν σταματήσαμε την προσπάθεια. Ο Ιμπαγάσα μπορεί να είναι 38 ετών αλλά παίζει σύγχρονο και απλό ποδόσφαιρο. Έχει πάντα την καλύτερη επιλογή, έδινε την μπάλα όταν και όπου έπρεπε. Το έχει, τι να κάνουμε; Μας αρέσει και ας μας πονάει. Αν πρέπει να μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό; Δεν θέλω να απαντήσω για να μην παρεξηγηθώ.

Το μεγάλο πρόβλημα που είχαμε εμείς σαν ομάδα, ήταν το πούλημα της μπάλας. Είτε από τα "6άρια" είτε από τους στόπερ. Εκεί το λάθος δεν συγχωρείται. Και οι δύο προηγούμενοι προπονητές στον Πλατανιά έκαναν καλή δουλειά. Είναι οι τελευταίο που φταίνε για την πορεία της ομάδας.

Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε, πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Και επαναλαμβάνω δεν φταίνε οι προηγούμενοι προπονητές. Εάν δεν αλλάξουμε κάποια πράγματα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα φταίω εγώ. Έχουμε 9 τελικούς μπροστά μας. Δεν έχουμε επιλογή. Και σήμερα ήρθαμε να παίξουμε για να κερδίσουμε. Ξέραμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός αλλά έχουμε υποχρέωση να ψάξουμε πόντους παντού".

Σχετικά άρθρα