Ιμπαγάσα: Βλέπω τι χρειάζεται η ομάδα και φροντίζω να το κάνω

Για τον τρόπο, με τον οποίο θέλει να βοηθάει τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-2 επί του Πλατανιά
Για το μέλλον του τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά επεσήμανε πως όλα θα κριθούν στο τέλος της σεζόν, ενώ για τα ματς με τη Γιουνάιτεντ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει χαρά στον κόσμο του.

Για το ότι άλλαξε το ματς, με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και το 1-1 έγινε 3-1: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Ήμασταν ισόπαλοι με τον αντίπαλο και έτυχε να μπω σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, που η ομάδα προσπαθούσε πάρα πολύ. Μπόρεσα να βοηθήσω, έδωσα την ασίστ και μπήκε το γκολ και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου ευτυχώς πήγαν όλα καλά για μας.

Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο που ήταν και σήμερα εδώ. Εγώ προσπαθώ να κάνω τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα. Βλέπω τι χρειάζεται η ομάδα και φροντίζω να το κάνω. Αυτό που είδα σήμερα ήταν ότι χρειαζόταν να περάσω γρήγορα την μπάλα και όταν μπήκα μέσα στο παιχνίδι προσπάθησα να κάνω στην πράξη».

Για τη δήλωση του Αναστασιάδη ότι δε θα υπάρξει παίκτης σαν κι αυτόν ποτέ ξανά: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που ακούω. Προσπαθώ καθημερινά να δουλεύω για να πηγαίνω καλύτερα. Προς το τέλος της καριέρας μου όταν τα ακούω αυτά και όταν ακούω να τραγουδάει ο κόσμος τ’ όνομά μου, είναι στιγμές περηφάνιας».

Για το πόσο θέλει ακόμα να παίζει: «Όταν τελειώσει η σεζόν, θα δω σε τι κατάσταση είναι το σώμα μου. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να συνεχίσω μια ακόμα χρονιά, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε στο τέλος της σεζόν».

Για το ματς με τη Γιουνάιτεντ: «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε όλοι το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ, όμως προηγείται το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Πρώτα κοιτάμε αυτό και μετά τη Γιουνάιτεντ. Με τη βοήθεια του κόσμου, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάμε με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΟΚ: «Είναι ένας δύσκολος προκριματικός γύρος. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος και πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιό του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα και θα περάσουμε στον τελικό».

Σχετικά άρθρα