Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Προσοχή! Μέχρι Δευτέρα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο μετρό
Προσοχή! Μέχρι Δευτέρα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο μετρό  thumbnail

Προσοχή! Μέχρι Δευτέρα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο μετρό


Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 3 του μετρό θα διαρκέσουν τελικά μέχρι τις 08:00 της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου.

Λόγω τεχνικών εργασιών κατά μήκος της γραμμής, οι συρμοί που εκκινούν από το σταθμό Αγία Μαρίνα τερμάτιζαν όλο το Σάββατο και θα τερματίζουν και όλη την Κυριακή, μέχρι και τις 08:00 της Δευτέρας στο σταθμό Εθνική Άμυνα.

Η Αττικό Μετρό αιτιολογεί τις τεχνικές εργασίες ως δοκιμαστική λειτουργία εξοπλισμού βελτίωσης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο διάστημα αυτό διακόπτονται τα δρομολόγια στο τμήμα από τον σταθμό Εθνική Άμυνα έως το Αεροδρόμιο.

Λόγω της διακοπής των δρομολογίων στο παραπάνω τμήμα, έχει δημιουργηθεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή EXPRESS X5, από τον σταθμό Εθνική Άμυνα έως τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και αντιστρόφως, ενώ έχει προγραμματιστεί να ενισχυθούν τα δρομολόγια και της γραμμής Χ95 Σύνταγμα- Αερολιμένας.

Η αφετηρία της γραμμής Χ5 θα βρίσκεται στον σταθμό Εθνική Άμυνα του Μετρό, στον παράδρομο της Λεωφόρου Μεσογείων, το τέρμα στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, ενώ θα υπάρχουν στάσεις (και στις δύο κατευθύνσεις) στο ύψος των σταθμών Χολαργός, Νομισματοκοπείο, Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι.

Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια του Προαστιακού από και προς το Αεροδρόμιο θα εκτελούνται κανονικά και θα είναι δυνατή η μετεπιβίβαση των επιβατών της γραμμής Χ5 στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.


 Πηγή: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X