Κούρντι: Αν δεν αγχωθούμε θα κερδίσουμε τον ΠΑΣ

Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη μίλησε ο Αμίρης Κούρντι, που τόνισε πως ο Πανιώνιος θα κερδίσει, αρκεί να μην αγχωθεί

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 23χρονος μπακ στην κάμερα της NOVA:

«Πιστεύω ότι κάναμε μία καλή προσπάθεια στο Κύπελλο. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τα Γιάννινα το οποίο είναι καθοριστικό. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης από εδώ και πέρα και πρέπει να πάρουμε τη νίκη οπωσδήποτε», δήλωσε αρχικά.

Για το τι πρέπει να προσέξουν περισσότερο: «Πιστεύω ότι αν είμαστε όλοι σε καλή μέρα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου και πιστεύω ότι θα είμαστε έτσι όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τα Γιάννινα είναι μία ομάδα συνόλου. Στα τελευταία ματς παίζει καλό ποδόσφαιρο αν και είχε κάνει μία κοιλιά. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι να νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για το αν είναι «τελικός» αυτό το ματς: «Σίγουρα είναι ένας τελικός, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Η πίεση είναι μεγάλη. Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν ήταν να σώσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν δεν έχουμε άγχος πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Σχετικά άρθρα