Pregame Αρης-Βέροια

Ντέρμπι ουραγών το απόγευμα της Κυριακής (16/2 17:15GR) στο Κλεάνθης Βικελίδης μεταξύ του Αρη και της Βέροιας με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς
Πολύ σημαντικό παιχνίδι για Αρη και Βέροια, καθώς οι δύο ομάδες παραμένουν καθηλωμένες στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χρειάζονται επειγόντως βαθμούς.

Ο τελευταίος με 17 βαθμούς Αρης θέλει να επαναλάβει αυτό, που έκανε και στον πρώτο γύρο όταν κέρδισε διαδοχικά Πανιώνιο και Βέροια.

Η νίκη μάλιστα επί της Βέροιας ήταν η τελευταία για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πριν από αυτή της προηγούμενης εβδομάδας επί του Πανιωνίου στο Βικελίδης, που ήταν και η πρώτη φετινή εντός έδρας.

Ενδεχόμενο τρίποντο για τους κίτρινους θα έχει διπλή αξία. Τόσο από ψυχολογικής απόψεως, όσο και από βαθμολογικής, αφού σε αυτή την περίπτωση, που προσπεράσουν την Βέροια και μετά από καιρό δεν θα βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ θα πλησιάσουν στους δύο βαθμούς τον Πλατανιά.

Ο προπονητής του Αρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια πετυχημένη συνταγή του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Διούδης, δεξιά στην άμυνα ο Βαγγέλη, αριστερά ο Τσουμάνης ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Μπουγαϊδης με τον Γιαννίτση. Στη μεσαία γραμμή σε ρόλο κόφτη για τρίτο σερί ματς θα βρίσκεται ο Τσιάρας ενώ μπροστά του παίξουν ο Καμινιώτης και ο Τάτος.Στην επίθεση τέλος στις πτέρυγες θα παίξουν Μπακασέτας, Μανιάς και στην κορυφή ο Αγκάνθο.

Ο Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμα ένα παιχνίδι τον Ρούμπεν Πουλίδο, που είναι τραυματίας.

Αναλυτικά, ο προπονητής του Αρη επέλεξε τους: Αγκάνθο, Αγγελούδη, Βανγκέλι, Βλάχο, Γιαννίτση, Γουναρίδη, Διούδη, Καμινιώτη, Κουσίδη, Κύργια, Μανιά, Μπακασέτα, Μπουγαΐδη, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Σουνά, Τάτο, Τσιάρα, Τσουμάνη, Ψυχογιό.

Γίνεται κατανοητό πως το ματς είναι "τελικός" και για τη Βέροια, που σε περίπτωση νίκης ρίχνει στο καναβάτσο τον Αρη και πιάνει τον Πλατανιά, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη θέση των μπαράζ.

Η  Βασίλισσα του Βορρά έχει κερδίσει μακριά από την έδρα της τους 7 από τους συνολικά 19 βαθμούς της (1 νίκη και 4 ισοπαλίες).

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είδε τους Ζεζίνιο και Κομόλοφ να μην μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας καθώς δεν ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε. Έτσι, αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής.

Αντίθετα, ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε τους Βέρζο, Σισοκό και Σιόντης παρότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι.

Αναλυτικά η αποστολή: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκό, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοϊτς, Τραπ, Βεργώνης, Παυλίδης, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μάνος.

Σχετικά άρθρα