Pregame Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ο Πανιώνιος υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (16/2 17:15GR) στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΣ Γιάννινα
Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Πανιώνιο, που έχει κολλήσει επικίνδυνα το τελευταία διάστημα και χρειάζεται οπωσδήποτε τρίποντο-οξυγόνο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς (κόντρα στον ΠΑΟΚ) και έχει ηττηθεί για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια.

Ως εκ τούτου οι κυανέρυθροι βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη θέση των μπαράζ, ενώ οι συνεχόμενες ήττες στοίχισαν και τη θέση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα καθίσει στον πάγκο το δίδυμο των Αντώνη Μανίκα και Δημήτρη Τερεζόπουλου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Πανιώνιο είναι η απουσία του τραυματία Αραβίδη, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Κουλουχέρης και Κούρος.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, καθώς μετράει τρεις σερί νίκες.

Οι εννιά αυτοί βαθμοί επέτρεψαν στην ομάδα των Ιωαννίνων να ανέβει στους 32 βαθμούς και να απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.
 
Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίσει σήμερα τον Πανιώνιο, τότε θα σημειώσει ένα ιστορικό για τον ίδιο ρεκόρ. Αυτό των τεσσάρων συνεχόμενων νικών στη μεγάλη κατηγορία.

Ο ΠΑΣ πάντως θα παραταχθεί στη Νέα Σμύρνη με σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός είναι οι Βελλίδης, Ντάσιος και Μιχαήλ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα τόσο στα άκρα της άμυνας όσο και στον «άσο».

Σχετικά άρθρα