Πετράκης: Να μαθαίνουμε από τις δυσκολίες και να γινόμαστε πιο δυνατοί

Ήττα-μάθημα ήταν αυτή από τον Πανιώνιο σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη στην συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Καλή αμυντική οργάνωση όπως και καλές επιλογές στην επίθεση. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Δεχτήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, άνοιξε το τείχος.
Ο Πανιώνιος ήθελε πολύ το παιχνίδι και δυσκόλεψε την προσπάθειά μας. Πάλι είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο μέχρι την αποβολή ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι.
Αποτελεί παρελθόν αυτό το ματς. Πρέπει να μαθαίνουμε από τις δυσκολίες και να γινόμαστε πιο δυνατοί.Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και καλή συνέχεια».
Σε ερώτηση για το τι έφταιξε στην εικόνα του ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος, σχολίασε: «Η ταχύτητα του Πανιωνίου μπροστά δημιούργησε αυτήν την εικόνα».
Για το εάν το ήθελαν περισσότερο οι παίκτε του Πανιωνίου τη νίκη: «Δεν νομίζω ότι συνέβη αυτό, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού. Εάν έμπαινε κάποιο γκολ για εμάς θα μιλούσαμε για άλλη κατάσταση».
Για τις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ:«Είναι σπουδαίο που δημιουργούμε ευκαιρίες. Σε άλλα ματς έγιναν γκολ, σήμερα όχι. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα στατιστικά μας μέσα από τη δουλειά».
Για το κίνητρο του ΠΑΣ:«Δεν έχουμε κάποιον άλλον στόχο, εκτός από τον αρχικό. Κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλαμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό, αλλά δεν τα καταφέραμε και πάμε στο επόμενο»

Σχετικά άρθρα