Παπαθεοδώρου: Καλές εμφανίσεις και 8άδα

Η Νέα Κηφισιά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Ηλία Παπαθεοδώρου, να τονίζει ότι η ομάδα του θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να μπει στην 8άδα της Α1."Είχαμε στόχο να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ σοβαρός στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και μας δημιούργησε προβλήματα στη δημιουργία, αφήνοντάς μας ακόμη στους -20π., ενώ είχαμε και κακή εικόνα.

Αυτό το πιστώνεται ο Παναθηναϊκός, παρά το χρεωνόμαστε εμείς. Δεν ειναι εύκολο να ανταποκριθείς σε αναμετρήσεις τέτοιων απαιτήσεων. Στο ημίχρονο ζητήσαμε απ’ τους παίκτες μας να ‘ναι πιο ελεύθεροι.

Το πετύχαμε χάριν και στο rotation και στη χαλαρότητα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είχε 17 ασίστ κι εμείς 6 ασίστ, άρα εμείς μπορούσαμε να σκοράρουμε μόνο με προσωπικές ενέργειες.

Στα τελευταία 15 λεπτά ανταποκριθήκαμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας και να μπούμε στην 8άδα, το οποίο θα ‘ναι σημαντικό για εμάς", είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΝΚ.

Για το ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές για τον Κρόκερ, είπε: "Υπήρχε ένα ενδιαφέρον απ’ την Αναντολού Εφές. Πριν απ’ το τζάμπολ μάθαμε πως δε θα προχωρήσει. Μένουμε όπως είμαστε".

Από την πλευρά των παικτών, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος σχολίασε: "Το μεγάλο στοίχημα με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι να παρουσιασυείς ανταγωνιστικός.

Εμείς το κάναμε και με το παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, αν κι ο Παναθηναϊκός ξέφυγε νωρίς στο σκορ. Σε καμία περίπτωση δεν ήρθαμε για να χάσουμε.

Ο χαρακτήρας μας ως ομάδα είναι δυνατός, ανταγωνιστικός, η ομάδα χτυπάει όλα τα παιχνίδια, το ίδιο θέλαμε να κάνουμε και τώρα. Εν τέλει ο Παναθηναϊκός ήταν πιο σοβαρός, πιο καλός και το παιχνίδι έληξε με δίκαιο νικητή αυτόν".

Σχετικά άρθρα