Πουτίγκα με κρουασάν σοκολάτας

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">3 κρουασάν γεμιστά με  σοκολάτα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 αυγά</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας</span><br /><span style="font-size: medium;">1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 φλιτζάνι ζάχαρη</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς.</span><br /><span style="font-size: medium;">Κόβετε τα κρουασάν σε μπουκιές.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια ανακατεύετε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος μαζί με τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας, το αλάτι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε το μείγμα κρέμας πάνω από τα κομμάτια των κρουασάν και μετά πιέστε απαλά προς τα κάτω ώστε η κρέμα αρχίσει να απορροφάται.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε να ψήνετε ακάλυπτη για περίπου 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα