Παραδέχθηκε την απιστία ο Ζιρού και ζήτησε συγνώμη

Ο Ολιβιέ Ζιρού έριξε "βόμβα" μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πριν το ματς της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ καθώς παραδέχτηκε ουσιαστικά πως ήταν πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο.
Πριν από δύο εβδομάδες η "Sun" είχε βγάλει στη… σέντρα τον Ολιβιέ Ζιρού, αποκαλύπτοντας πως παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας είχε δεχτεί νυχτερινή "επίσκεψη" σε δωμάτιο του ξενοδοχείου από το διάσημο μοντέλο, Σέλια Κάι…

Το εν λόγω μέσο είχε μάλιστα δώσει λεπτομέρειες για τον χρόνο παραμονής του μοντέλου στο δωμάτιο του Ζιρού (έφτασε 12:50 μετά τα μεσάνυχτα και έφυγε λίγα λεπτά μετά τις 3) ενώ στο κυριακάτικο (16/2) φύλλο της είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία του ημίγυμνου Γάλλου επιθετικού από εκείνη τη βραδιά!

Όλα αυτά έφεραν σε εξαιρετικά αμήχανη θέση τον βασικό φορ των "κανονιέρηδων", ο οποίος περίπου 90 λεπτά πριν από τη σέντρα στο Άρσεναλ-Λίβερπουλ για τους "16" του FA Cup (προκρίθηκαν οι Λονδρέζοι νικώντας με 2-1), παραδέχτηκε ουσιαστικά την απιστία του μέσα από δύο "τιτιβίσματα" στο Twitter.

"Ζητάω συγγνώμη από τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Άρσεναλ.

Τώρα πρέπει να παλέψω για την οικογένειά μου και το σύλλογό μου και να κερδίσω τη συγχώρεσή τους. Τίποτα άλλο δεν μετράει αυτή τη στιγμή", έγραψε ο Γάλλος άσος.

"Είναι ένα εσωτερικό θέμα αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω δημόσια επειδή σέβομαι την ιδιωτική ζωή του", ήταν το λακωνικό σχόλιο του Βενγκέρ όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο "λεπτό" θέμα μετά τον αγώνα της ομάδας του με τη Λίβερπουλ.

Σχετικά άρθρα