Ντούνης: Επρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε

Στην αποφασιστικότητα των παικτών από την ανάγκη απόκτησης των τριών βαθμών απέδωσε ο Μάρκους Ντούνης τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και όχι στην αλλαγή του προπονητήΑναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκος Ντούνης στον ΣΠΟΡFM

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη: «Έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι. Είτε ήταν ο κ. Παναγόπουλος, είτε κάποιος άλλος θα παλεύαμε για αυτό τον σκοπό μας».

Για το αν άλλαξε κάτι με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου: «Αλλάζει συνήθως η συμπεριφορά σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτή την εβδομάδα θέλαμε τη νίκη, αφού ήταν ματς ζωής ή θανάτου. Έπρεπε να φτάσουμε αναγκαστικά στη νίκη. Δεν υπήρχε θέμα συμπεριφοράς ανάμεσα στον προπονητή και εμάς. Υπήρξε ένα θέμα με τη διοίκηση και αποχώρησε ο κ. Παναγόπουλος».

Για τον στόχο της παραμονής: «Είχαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς νίκη και έχουμε αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την παρουσία του: «Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος, αφού θα μπορούσα να πάω και καλύτερα. Εκείνο που θέλω τώρα είναι να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

Σχετικά άρθρα