Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Άρχισε η ανάπτυξη του νέου Πρωτοβάθμιου Δικτύου Υγείας
Άρχισε η ανάπτυξη του νέου Πρωτοβάθμιου Δικτύου Υγείας thumbnail

Άρχισε η ανάπτυξη του νέου Πρωτοβάθμιου Δικτύου Υγείας

Το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη του νέου Πρωτοβάθμιου Δικτύου Υγείας, γίνεται σήμερα με το σφράγισμα των Μονάδων Υγείας, του ΕΟΠΥΥ.


Στα 100 πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ έχει ξεκινήσει η παράδοση και η  καταγραφή του υλικού. Στη συνέχεια αύριο οι περίπου 8.000 υπάλληλοι  των Μονάδων, θα πάρουν  τα χαρτιά της διαθεσιμότητας και μέσα στην επόμενη εβδομάδα  θα πρέπει να δηλώσουν εαν θέλουν να ενταχθούν στο νέο σύστημα.


Οι γιατροί θα πρέπει να κάνουν και μία  αίτηση στην οποία θα λένε  εάν επιθυμούν να  μείνουν στις Μονάδες υγείας  και να κλείσουν το ιδιωτικό τους ιατρείο.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Υγείας μέχρι το τέλος Μαρτίου, θ ανοίξουν ξανά τα πολυιατρεία και θα είναι στη διάθεση των ασθενών.


Αξίζει να σημειωθεί  ότι για τον ασθενή δεν πρόκειται επί της ουσίας  ν΄ αλλάξει τίποτα, καθώς τα πολυιατρεία θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αλλά θα είναι ενταγμένα διοικητικά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.


Όπου δημιουργηθούν κενά από τυχόν αποχωρήσεις  θα καλυφθούν είτε από επικουρικό προσωπικό, είτε από τους συμβεβλημένους γιατρούς.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X