Πλατέλλας: Ανατριχιάζω με τον κόσμο της ΑΕΚ

Για τη νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ, την εμπειρία του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το… όνειρο της "Αγιά Σοφιάς" μίλησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.Ο άσος της Ενωσης, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη στήριξη που απολαμβάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Πλατέλλα στον Sentra 103,3:

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, γιατί είχα μείνει χωρίς ομάδα. Έφυγα από την Ξάνθη με ρίσκο, γιατί δεν είχα πολλές μέρες μπροστά μου για να πάω σε ομάδα της Α’ εθνικής, αλλά τελικά ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Για τα σχόλια οπαδών της ΑΕΚ που τον… στέλνουν Mundial: "Έχω νιώσει την αμφισβήτηση, αλλά ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Μέσα στο γήπεδο προσπαθώ το καλύτερο για την ομάδα. Η καλύτερη δικαίωση είναι πως από μια στιγμή στην άλλη όλα μπορούν να αλλάξουν. Είμαι επαγγελματίας, δουλεύω και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει".

Για τους παίκτες που κλείνει η ΑΕΚ για του χρόνου: "Η ΑΕΚ περνά δύσκολα που είναι στη Γ’ εθνική, αυτό είναι σίγουρο. Γίνονται κινήσεις και κλείνει παίκτες για του χρόνου. Εμείς, κάνουμε το καλύτερο για να παραμείνουμε. Δεν είναι ωραίο να ακούγονται πως έρχονται τόσοι ποδοσφαιριστές γιατί μπορεί κι εγώ και πολλοί άλλοι να μην είμαστε εδώ του χρόνου. Ο καθένας βέβαια, κρίνεται στο γήπεδο".

Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε και η ομάδα και ο Δέλλας: "Είμαστε καινούρια ομάδα, με νέα πρόσωπα και μικρής ηλικίας οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούμε να δέσουμε κατευθείαν. Άλλωστε, όλες οι μεγάλες ομάδες που έπεσαν κατηγορία δεν πήραν αήττητες το επόμενο πρωτάθλημα. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή μας και όσο περνά ο καιρός βγαίνουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό φαίνεται. Και θέλουμε κι εμείς να τον βοηθήσουμε γιατί κι εκείνος νέος είναι στην προπονητική".

Για τη δική του απόδοση: "Σίγουρα δεν είναι εύκολη η κατηγορία. Το γκολ δεν το είχα. Δούλευα κι αυτό έβγαινε. Μ’ αρέσει να παίζω με ανάποδο πόδι και δεν ξέρει ο άλλος από πού θα βγω και είναι πιο εύκολο για μένα να δημιουργώ φάσεις".

Για τα όνειρά του με την ΑΕΚ: "Ο κάθε παίκτης από εμάς έχει όνειρο να μπει στην “Αγιά Σοφιά” και κάθε παίκτης προσπαθεί για το καλύτερο. Εγώ έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο και είναι κάτι που δεν το περίμενα. Σε κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι τεράστια δικαίωση για μένα όσα ακούω. Όταν πηγαίνω στο κόρνερ ανατριχιάζω και λέω “Θέε μου ελπίζω να τις ζω κάθε μέρα αυτές τις στιγμές”. Είναι πραγματικό όνειρο".

Σχετικά άρθρα