O Ολυμπιακός Βόλου 2-0 τον Ηρακλή Ψαχνών και άνοιξε την ψαλίδα

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις νίκες με 2-0 κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών και έτσι επανέφερε τη διαφορά από την 4η θέση στους 16 βαθμούς και από τη δεύτερη, που μοιράζονται Ψαχνά και Χανιά, στους 15. Με 10 παίκτες από το 34 οι Ευβοιώτες λόγω αποβολής του Τσούτση.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 34ο δευτερόλεπτο! Ο Σταματής πήρε την μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής, προχώρησε, ξεπέρασε τον Μελίσση με ντρίμπλα και σούταρε από καλή θέση, με τον Γεωργίου να αποκρούει σωτηρία σε κόρνερ.

Στο 34′ ο Τσούτσης δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τους Ευβοιώτες με 10 παίκτες. Χάνοντας την μπάλα σε δική του προσπάθεια, έκανε βίαιο τάκλιν στον Αρβανίτη και είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια!

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κατσιαρός έκανε συρτή σέντρα και ο Γκούρμα πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας στη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής. Βρήκε την μπάλα αλλά την έστειλε άουτ σε καλή ευκαιρία για τους "ερυθρόλευκους" ώστε να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Το 1-0 ήρθε στο 49′ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μπρέσκα έκανε συρτή σέντρα και ο Γκούρμα "κάρφωσε" την μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην κίνηση στη μικρή περιοχή!

Στο 80ό λεπτό, ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ στην ευθεία της εστίας, σχεδόν στο ημικύκλιο. Ο Μπρέσκα σούταρε πολύ δυνατά και η μπάλα έφυγε άουτ, αφού βρήκε και στο πάνω μέρος της οριζοντίας δοκού.

Από το ίδιο σημείο, ο Πινδώνης στο 83′ πέτυχε καταπληκτικό γκολ. Η μπάλα σηκώθηκε λίγο μπροστά του και έπιασε άπιαστο σουτ που κατέληξε στην αριστερή γωνία του Αθανασόπουλου για το 2-0.

Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κατσίκης (68′ Πινδώνης), Καπετάνος (46΄Καρίλ), Μπρέσκα, Νικολιάς, Γκούρμα (85′ Ντινόπουλος).

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος, Χρ. Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Τσιμόντζι, Καλαϊτζίδης (68′ Γκεμίσης), Μπουμάλ (88′ Ντελέκος), Στάγιτς (40′ Εμπαγκουιντί), Τσούτσης, Σταματής.

Σχετικά άρθρα