Σα Πίντο: Παλεύει λες και είναι 20 ετών ο Ντουντού!

Τα εύσημα στον Ντουντού απένειμε για μια ακόμη φορά ο Σα Πίντο, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά για τον Βραζιλιάνο άσο, που σκόραρε για τρίτο σερί ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ χαρίζοντας τη νίκη στο κρητικό ντέρμπι στην ομάδα του: "Εχει τεράστια εμπειρία και του δίνω συγχαρητήρια. Παλεύει λες και είναι 20 ετών, αυτό θέλουμε στον ΟΦΗ".

Οσο για το ματς, ο Σα Πίντο ανέφερε: "Ηταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων από την ίδια πόλη, ήθελαν να κερδίσουν και οι δύο, ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πρέσαρε. Είχε δύο καλές ευκαιρίες για κάποιο γκολ, εμείς είμαστε κουρασμένοι θέλαμε αλλά δε μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε.

Ο Εργοτέλης με Ρομάνο, Κούμπικ έχει καλή ποιότητα. Είναι πολύ μεγάλη νίκη για μας, για τους βαθμούς. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, οι βαθμοί έχουν σημασία. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζει κι όταν δεν παίζει".

Σε ερώτηση για το αν οι 33 βαθμοί φτάνουν στον ΟΦΗ για να εξασφαλίσει την παραμονή του ο Σα Πίντο τόνισε: "Η σωτηρία θα κριθεί στους 35 ως 37 βαθμούς. Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια παρά τα προβλήματα που έχουμε μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσουμε το ίδιο".

Σχετικά άρθρα