Ουζουνίδης: Μάλλον έπρεπε να χάσουμε σήμερα!

Πυρ και μανία με την διαιτησία του Παππά στο κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Εργοτέλη Μαρίνος Ουζουνίδης ο οποίος τόνισε πως "μάλλον έπρεπε να χάσουμε σήμερα…"Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εβρίτης τεχνικός του Εργοτέλη:
"Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπρεπε να χάσουμε σήμερα! Στο γκολ του Ντουντού μου είπα ν ότι υπάρχει οφσάιντ στο Σίσιτς ενώ η τελευταία φάση είναι πέναλτι. Παρόλα αυτά δε δόθηκε ούτε φάουλ. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ”Ψηλά το κεφάλι”. Ο ΟΦΗ ήταν τυχερός, δεν άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για μας αλλά πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε. Δε θέλω να πω περισσότερα για το παιχνίδι γιατί θα έχουμε και άλλα".

Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης δεν ήταν τόσο καλός στο β’ ημίχρονο, ο Ουζουνίδης τόνισε ότι: "Οι αποφάσεις του ρέφερι έφεραν εκνευρισμό στους παίκτες. Όσο κι αν θέλεις πολλές φορές δε μπορείς να κρατηθείς όταν βλέπεις τέτοια πράγματα. Τα παιδιά προσπάθησαν δεν έχω παράπονο. Ο αντίπαλος έπαιζε μόνο με μεγάλες μπάλες μπροστά. Σήμερα δεν είχαμε και πολλές εναλλακτικές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Φάνηκε όμως ότι δεν έπρεπε να κερδίσουμε".

Για τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Εργοτέλης στην τελευταία φάση είπε: "Μου είπαν ότι ήταν πέναλτι. Ας πούμε ότι δεν ήταν. Δεν ήταν ούτε φάουλ; Από την Αθήνα ήταν!".

Σχετικά άρθρα