Αρχική / Σεξ / Sex στο γραφείο… Και όμως συμβαίνει!
Sex στο γραφείο... Και όμως συμβαίνει!  thumbnail

Sex στο γραφείο… Και όμως συμβαίνει!

Ανέκαθεν κυκλοφορούσαν φήμες για τη σεξουαλική δραστηριότητα που… "ανθίζει" στους εργασιακούς χώρους. Πολλά επαγγέλματα φημίζονται για αυξημένη "δραστηριότητα".


Ο λόγος που ελκόμαστε από τους συναδέλφους και τους εργοδότες μας είναι κυρίως η εγγύτητα. Ο χρόνος που μοιραζόμαστε μαζί τους είναι πάρα πολύς, περισσότερος ίσως και από αυτόν που περνάμε με την οικογένειά μας. Σύμφωνα με τη Sharon Gilchrest, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέα, με τους συναδέλφους μας μοιραζόμαστε συζητήσεις, προσωπικές πληροφορίες, γεύματα κ.λ.π. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που πρόκειται για έναν καλό ακροατή, είναι πολύ εύκολο να τον ερωτευτούμε. Αμέσως ο/η συνάδελφος, μέσω προσωπικών εξομολογήσεων, ανάγεται σε ένα "ξεχωριστό" άτομο. Η προσωπική επαφή δεν περιλαμβάνει απαραίτητα την αγάπη. Στην περίπτωση που κάποιος έχει μια προβληματική σχέση, ο συνάδελφος θα αποτελέσει μια καλή διέξοδο. Το γεγονός πως συζητάμε μαζί του προβλήματα της ζωής μας έχει σαν αποτέλεσμα την οικειότητα και πιθανόν τη σεξουαλική συνεύρεση.


Ο γιατρός John Duffy υποστηρίζει πως ο κυριότερος λόγος που κάνει τους ανθρώπους να ερωτεύονται τους συναδέλφους ή τα αφεντικά τους είναι η πολύωρη συναναστροφή μαζί τους. Το να βλέπουμε πολλές ώρες την ημέρα κάποιον, ακόμα και το βράδυ, έχει σαν αποτέλεσμα να γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο, ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Στην περίπτωση που κάποιοι ερωτεύονται το αφεντικό τους έχει να κάνει και με το ότι στην ουσία ερωτεύονται τη δύναμη την οποία κατέχουν, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τη σεξουαλική έλξη στα ύψη. Τον έρωτα στον εργασιακό χώρο υποβοηθούν και οι κοινοί στόχοι ή και το μοίρασμα κοινών προβλημάτων.


Σύμφωνα με μελέτες, οι ερευνητές έχουν καταλήξει σε μία λίστα 10 επαγγελμάτων τα οποία συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες οι αντιπρόσωποί τους να έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά με κάποιο συνάδελφό τους. Η σύσταση της λίστας είναι ανάμεικτη. Περιλαμβάνει επαγγέλματα που δεν προκαλούν έκπληξη, όπως καλλιτέχνες, μάγειρες (όλοι μπορούν να ερωτευτούν κάποιον που μπορεί να ετοιμάσει ένα τέλειο δείπνο) και μηχανικούς αυτοκινήτων (πιθανότατα να παίζει ρόλο το μουτζούρωμα με γράσο), αλλά υπάρχουν και κάποια επαγγέλματα έκπληξη, όπως διαχειριστές τροφίμων και διαχειριστές βάσης δεδομένων και τεχνικούς υπολογιστών.


Ακολουθεί  ο πλήρης κατάλογος των 10 επαγγελμάτων που συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να έχουν κάνει σεξ με συνάδελφό τους στο χώρο εργασίας τους.


1)Καλλιτέχνες


2)Σεφ


3)Δημοσιογράφοι


4)Υπάλληλοι Χρηματιστηρίου


5)Barmen ή barwomen καθώς και σερβιτόροι


6)Γιατροί και νοσηλευτές


7)Διαχειριστές βάσης δεδομένων καθώς και τεχνικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών


8)Διευθυντές τροφίμων


9)Διακοσμητές


10)Υπάλληλοι καθαριότητας και υπεύθυνοι ασφάλειας.


Τα ποσοστά που αφορούν το κάθε επάγγελμα μεταβάλλονται από πόλη σε πόλη. Οι περιοχές που εμφανίζουν χαμηλότερες θερμοκρασίες για παράδειγμα φαίνονται να προάγουν τη σεξουαλική δραστηριότητα στη δουλειά.


Στα παραπάνω επαγγέλματα όπως αναφέρθηκε, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν δεσμό οι συνάδελφοι μεταξύ τους. Υπάρχουν όμως και επαγγέλματα των οποίων οι αντιπρόσωποι έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κοιμηθούν με το αφεντικό τους. Και αυτά τα επαγγέλματα είναι:


1)Υπεύθυνοι ξενοδοχείων


2)Εκτιμητές κόστους


3)Υπάλληλοι γραφείου


4)Υπεύθυνοι μεταφορών και αποθήκευσης


5)Υπάλληλοι λογιστηρίου


6)Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί


7)Βοηθοί διοίκησης


8)Χρηματοοικονομικοί αναλυτές


Οι χώροι οι οποίοι προσφέρονται και προτιμώνται για σεξ μεταξύ συναδέλφων εμφανίζουν και αυτοί μια σειρά προτίμησης. Οι τουαλέτες είναι ο πρώτος  σε προτίμηση χώρος. Άλλα μέρη που επίσης φαίνεται να προτιμούν οι εργαζόμενοι είναι το ασανσέρ, η έξοδος κινδύνου, το κλιμακοστάσιο, οι αποθήκες. Δεν απουσιάζει βέβαια η σεξουαλική δραστηριότητα στο χώρο των γραφείων, όταν κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να μείνουν αργά στη δουλειά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X