Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η Σελήνη στον Ζυγό και… λέμε “όχι” στις παρορμητικές κινήσεις!
Η Σελήνη στον Ζυγό και… λέμε “όχι” στις παρορμητικές κινήσεις!  thumbnail

Η Σελήνη στον Ζυγό και… λέμε “όχι” στις παρορμητικές κινήσεις!

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού ξεκινά σήμερα ημέρα, ενισχύοντας την κοινωνικότητα, τις επαφές, αλλά και τα θέματα της ερωτικής μας ζωής, που φαίνεται ότι τις ημέρες αυτές περνούν από αρκετές δοκιμασίες…

 

Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης του Ερμή με τον Κρόνο, κάτι που και σήμερα θα δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητά μας, δεδομένου ότι το μυαλό μας κινείται σε κείνα τα μουντά χρώματα της απογοήτευσης, μην αφήνοντας και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας…

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Δία


Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη, χαρακτηρίζονται από έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η αντίθεσή της με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 4:05 το απόγευμα, δημιουργεί μια μεγαλύτερη συναισθηματική αναστάτωση και φόρτιση, η οποία μπορεί πολύ εύκολα να ξεσπάσει στις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μας, συχνά και χωρίς λόγο, περισσότερο εκτονώνοντας την όποια ένταση της στιγμής!

 

Αλλά και λίγο παρακάτω, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στις 5:18 το απόγευμα, μας δημιουργεί μια μεγαλύτερη ανάγκη να ασχοληθούμε μόνο με ό,τι μας ενδιαφέρει, κάνοντάς μας συχνά να αδιαφορούμε ακόμη και για σοβαρά ζητήματα που ενδεχομένως παρουσιάζονται γύρω μας… Ενδεχομένως, να συνηγορήσει και στην έκφρασή των συναισθημάτων μας με έναν πιο έντονο τρόπο.

Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα


Εκείνη που σίγουρα δημιουργεί έντονες και συχνά ακραίες εκφράσεις, είναι η όψη του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται στις 9:06 το βράδυ, δίνοντας στη νύχτα μας ένα… ερωτικό χρώμα,μέσα από έντονες καταστάσεις, που εγείρουν τα…πάθη, η ζήλια, η κτητικότητα και όλα εκείνα τα συναισθήματα που βγαίνουν από πολύ βαθιά μέσα μας, και… εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Ζυγό και τις όψεις της


ΚριοίΖυγοίΚαρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, προσέξτε πολύ τον παρορμητισμό και γενικότερα τη συμπεριφορά σας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας! Ενδεχομένως να υπάρξουν ζητήματα, που αφορούν τόσο στις επαγγελματικές συνεργασίες όσο και στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με πολύ έντονο τρόπο και να δημιουργήσουν θέματα στις όποιες σχέσεις σας… Γι’ αυτό… το νου σας! Υπάρχουν πάντα και άλλοι τρόποι έκφρασης! 

Πηγή: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X