Μαυροκεφαλίδης: Δεν έχουμε περιθώρια ήττας

Τη σημασία της νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος εφιστά την προσοχή των οπαδών του τριφυλλιού ώστε να μη συμβεί το παραμικρό.Η δήλωσή του στο blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Διανύουμε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα καθώς ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Εμείς, μετά την ήττα στη Μάλαγα, δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε τον αγώνα αυτό, ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ.

Θέλουμε το παιχνίδι για να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης ουσιαστικά θέσης του ομίλου μας. Θέλω να τονίσω πως ένας ευρωπαϊκός αγώνας είναι πάντα διαφορετικός σε σχέση με όσους έχουμε δώσει στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι καλύτερα προετοιμασμένος μετά τα τελευταία μας παιχνίδια και εμείς θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στην τακτική που προετοιμάζουν οι προπονητές μας. Θέλουμε να δουλέψουμε πολύ σοβαρά στις τελευταίες προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούμε με τον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας σε αυτό το παιχνίδι.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πως είναι κάτι παραπάνω από “πρέπει” το να έχουμε μια απόλυτα αθλητική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος μας στηρίζει και είναι πάντα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε για αυτό. Την Πέμπτη το βράδυ όλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό.

Η Ευρωλίγκα είναι ιδιαιτέρως αυστηρή σε όλα τα ζητήματα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα. Όλοι μαζί, ο καθένας από τον τομέα του, να κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».

Σχετικά άρθρα