Μπούρμπος: Ευχόμαστε να σπάσουμε το αήττητο του Ολυμπιακού

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος, εξέφρασε την επιθυμία της κρητικής ομάδας να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού, τον οποίο υποδέχεται την προσεχή αγωνιστική, ενώ έχρισε τον Παναθηναϊκό φαβορί για τους επικείμενους ημιτελικούς του Κυπέλλου.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπούρμπος στον Sentra FM:

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα κοιτάμε, παιχνίδι με παιχνίδι. Η ομάδα έχει φτάσει σε μια ασφαλέστερη βαθμολογική συγκομιδή. Το μυαλό μας από εδώ και πέρα είναι στον ημιτελικό. Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε, να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση η ομάδα, να σωθεί και ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σημαντικό είναι να πάμε την ομάδα στον τελικό, να έχει η ομάδα μια ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη»

Για την πορεία της ομάδας: «Με το Σα Πίντο και τις προσθήκες, η ομάδα έχει βοηθηθεί αρκετά και είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο νεανική ομάδα, έχει το αβαντζάζ ,όπως είπε ο προπονητής μας. Παλεύουμε το κάθε παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις μας. Όπως είπε και ο προπονητής μας ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί. Με την μαχητικότητα που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια μπορούμε να το αντισταθμίσουμε. Όλο το Ηράκλειο, είναι υποστηρικτές του ΟΦΗ, ζουν με αυτό το όνειρο. Η ομάδα να πάει στον τελικό»

Για τον Ντουντού: «Το παιδί έχει ποιότητα, δεν ξεχνιούνται αυτά. Θέλει να βρει τον ρυθμό, είναι λίγο πίσω στην φυσική κατάσταση, έχει δείξει τη ποιότητα του, έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια. Θα γίνεται καλύτερος και είναι στο σωστό δρόμο για να κάνει εμφανίσεις που έκανε με τον Ολυμπιακό. Είναι επαγγελματίας και παθιάζεται»

Για την σχέση του κόσμου της Κρήτης με τον ΟΦΗ: «Η ομάδα έχει δυναμική, ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Αυτό είναι κίνητρο που δίνει ο κόσμος στους παίκτες, είσαι συνέχεια στην τσίτα. Σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος, πρέπει να κολλάς σε μια ομάδα και κάποιοι κολλήσαμε. Κάποιοι αναστήθηκαν τα τελευταία χρόνια και μπόρεσαν να πάμε σε μια άλλη ομάδα να πάρουν μια μεταγραφή»

Για το «Γεντί Κουλέ»: «Είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο, μαζί με τον κόσμο είναι δύσκολη και δυνατή έδρα. Ο αντίπαλος για να κερδίσει πρέπει να φτύσει αίμα»

Για την στήριξη των οπαδών: «Οι άνθρωποι στηρίζουν πρώτα τον ΟΦΗ και μετά άλλες ομάδες. Είναι σημαντικό σε μια επαρχεία να στηρίζουν την ομάδα και να την βοηθάνε. Την αγαπάνε, την λατρεύουν, ζουν για αυτή και περιμένουν πως και πως το Σαββατοκύριακο για να πάνε να την δούνε στο γήπεδο. Βλέπω τον κόσμο και το ευχαριστιέμαι»

Για το όνειρο του τελικού: «Να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κύριος μας στόχος ο τελικός του Κυπέλλου αν έρθει και κάτι ανάλογο με μεγάλη ευχαρίστηση δεν παρατάμε το πρωτάθλημα, κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά»

Για τον Ολυμπιακό: «Ευχόμαστε να σπάσουμε το αήττητο του Ολυμπιακού, θέλουμε να το κάνουμε και να χαλάσουμε το ρεκόρ του. Μακάρι να πιάσουμε μια καλή απόδοση και να το καταφέρουμε»

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα παλιών ετών. Η τωρινή διοίκηση, προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. Έχουν μπει σε μια τάξη, γίνονται προσπάθειες από την διοίκηση. Αγωνιστικά και οικονομικά βρίσκει τον δρόμο της, είναι σημαντικό να βλέπεις φως στο τούνελ, τα παλιότερα χρόνια ούτε φως δεν βλέπαμε».

Σχετικά άρθρα