Σπαγγέτι με κολοκυθάκια και κασέρι

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2 -4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια σπαγγέτι</span><br /><span style="font-size: medium;">5 κολοκυθάκια (τριμμένα ή κομμένα σε φέτες)</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια τυρί  κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγο ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι, πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μαϊντανό (προαιρετικά)</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τα κολοκυθάκια. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα