Αρχική / Πολιτισμός / City life / O James Taylor επιστρέφει σήμερα στο Ηalf Note
O James Taylor επιστρέφει σήμερα στο Ηalf Note thumbnail

O James Taylor επιστρέφει σήμερα στο Ηalf Note

Έρχεται με το κουαρτέτο του στο Half Note Jazz Club από 20 ως και 24 Φεβρουαρίου.


Από την εποχή ακόμη που το Ρόδον ήταν ανοιχτό, ο James Taylor με το κουαρτέτο του ήταν συχνός μας επισκέπτης. Έφερνε μαζί του τον χαρακτηριστικό ήχο από το Hammond B-3 και όλη την παλέτα των ρυθμών και των ήχων της acid jazz, ένα μουσικό ιδίωμα που ξεκίνησε στη δεκαετία του '80, επαναφέροντας στο προσκήνιο και βάζοντας στα κλαμπ τον ήχο της τζαζ. Ένα χαρμάνι βασισμένο στην τζαζ και συμπληρωμένο από φανκ, από εξωτικές γεύσεις, από στιλ και κομψότητα, από χιπ-χοπ και urban ήχους, από εξαιρετικές φωνές που έφεραν οι νέες ντίβες της τζαζ, έκαναν την acid jazz να γνωρίσει ημέρες δόξας στη δεκαετία του '80 και κυρίως του '90. Και να δημιουργήσει μια νέα μουσική τάση που όχι μόνο δεν ξεχάστηκε, αλλά συνεχίζει τον δημιουργικό της δρόμο κι της οποίας οι James Taylor Quartet είναι πάντα από τους βασικούς πυλώνες. Η εξαιρετική αυτή παρέα, λοιπόν, επιστρέφει στην πόλη και συγκεκριμένα στο Half Note Jazz Club από 20 ως και 24 Φεβρουαρίου.


Μάκης Μηλάτος


Info


20 Φεβρουαρίου 2014 
HALF NOTE JAZZ CLUB, Τριβωνιανού 17, Μετς, Αθήνα 
Τηλ.: 210 9213360 
Έως 24 Φεβρουαρίου 2014. Ώρες: Πέμπτη 20, Κυριακή 23& Δευτέρα 24/2 στις 21.30 – Παρασκευή 21/2 & Σάββατο 22/2 στις 22.30. Εισιτήρια: 14 ευρώ (φοιτητικό, αποκλειστικά στο bar) – 19 ευρώ (bar & εξώστης) – 24 ευρώ (σε τραπέζι, Β ζώνη) – 29 ευρώ (σε τραπέζι, Α ζώνη).


Πηγή: www.tospirto.net 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X