Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Ryanair : «Πληρώστε για να σας προσλάβουμε»!
Ryanair : «Πληρώστε για να σας προσλάβουμε»! thumbnail

Ryanair : "Πληρώστε για να σας προσλάβουμε"!


"Πληρώστε για να σας προσλάβουμε" λέει κατά κάποιον τρόπο η αεροπορική εταιρία Ryanair η οποία μέσω της εταιρίας Crewlink που αναλαμβάνει  την αξιολόγηση και την εκπαίδευση των υποψηφίων, ξεκινά τη διαδικασία πρόσληψης αγνώστου αριθμού υπαλλήλων, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί πόσοι τελικά θα προσληφθούν στο στάδιο αυτό.

Από τη διαδικασία των συνεντεύξεων, επιλέγονται τελικά όσοι θα περάσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας έξι εβδομάδων, το οποίο επίσης διεξάγεται υπό την αιγίδα της Crewlink στις εγκαταστάσεις της στην Γερμανία.

Για την εκπαίδευσή του ο υποψήφιος θα πρέπει να καταβάλει απαραίτητα το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ για την εγγραφή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εκείνο των 700 ευρώ για το κόστος διαμονής σε ειδικά καταλύματα που διατίθενται δίπλα στις εγκαταστάσεις της Crewlink. Σύνολο 1,200 ευρώ!

Μάλιστα, όπως εξηγεί στην ιστοσελίδα της η εταιρία, τα 500 ευρώ σε περίπτωση που ο υποψήφιος αποτύχει ή εγκαταλείψει για οποιοδήποτε λόγο το πρόγραμμα δεν πρόκειται να τα…. ξαναδεί καθώς δεν πρόκειται να του επιστραφούν! Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται τι γίνεται σε μια παρόμοια περίπτωση με τα 700 ευρώ!

Δυστυχώς, η… "πληρωμή" δεν τελειώνει εδώ! Ο υποψήφιος εργαζόμενος στην εταιρεία καταβάλλει ακόμα υψηλότερο ποσό ώστε να πληρώσει το κόστος των προγραμμάτων της εκπαίδευσης, το οποίο ξεκινά από τα 1.749 ευρώ έως και τα 2.349.  Αν ο υποψήφιος  πληρώσει ολόκληρο το ποσό πριν την έναρξη του προγράμματος,πρέπει να καταβάλει 1749 ευρώ. Αν έχει αυτά τα χρήματα, η Crewlink επιτρέπει να κρατούνται σε δόσεις από το μισθό του κάθε μήνα, για χρονικό διάστημα που δεν διευκρινίζεται, ώσπου να συμπληρωθεί το ποσό των 2.349 ευρώ!!!

Εάν τελικώς, όμως, ο υποψήφιος δεν προσληφθεί, τότε η εταιρεία δεσμεύεται να του επιστρέψει τα χρήματα αυτά. Πάλι καλά!


 Πηγή: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X