Καταλήγει στο όνομα του γηπέδου

Μια σειρά από εκκρεμότητες αναμένεται να κλείσουν με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη από το Λονδίνο.Μια από αυτές και η ονοματοδοσία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Αυτό θα εξαρτηθεί από την καλύτερη προσφορά, που θα επιλέξει ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης. Στα χέρια του έχει ήδη αρκετές προστάσεις και φέρεται να έχει προκρίνει μία, εκ των εταιρειών που θα αποτελέσουν βασικό χορηγό για την ανέγερση του γηπέδου. Αλλωστε η όποια συμφωνία προβλέπει και την εμπορική ονομασία του γηπέδου.

Παράλληλα, την Παρασκευή (21/2) πιθανότατα θα έχει συνάντηση στα γραφεία της Aegean με τους συνεργάτες του για το θέμα του γηπέδου, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Από ‘κει και πέρα, σε ό,τι αφορά τη μεταφορά του χώρου στάθμευσης των απορριματοφόρων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας από το χώρο που προορίζεται για το γήπεδο, υπάρχει δέσμευση από τη δήμαρχο πως το θέμα θα διευθετηθεί.

«Στο δημοτικό συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας θα τεθεί το θέμα. Υπάρχουν ήδη κάποιες προτάσεις και σύντομα το θέμα θα λυθεί οριστικά, όπως πρέπει να γίνει», δήλωσε η Έφη Αποστολάκη στην «Ώρα των Σπορ».

Σχετικά άρθρα