Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Το παιδί θαύμα! Είναι 3 ετών και έχει ΙQ 160!
Το παιδί θαύμα! Είναι 3 ετών και έχει ΙQ 160!  thumbnail

Το παιδί θαύμα! Είναι 3 ετών και έχει ΙQ 160!


Δεν πηγαίνει ούτε νηπιαγωγείο, ωστόσο ένα τρίχρονο κοριτσάκι από την Αριζόνα έγινε δεκτό από μια κλειστή παγκόσμια κοινωνία για ιδιοφυΐες χάρη στη δύναμη του μυαλού της.


Με IQ πάνω από 160, η Αλέξις Μάρτιν από το προάστιο Queen Creek, αποτελεί το νεότερο μέλος της Mensa σύμφωνα με το Business Insider. H Αλέξις διαβάζει σε επίπεδο πέμπτης δημοτικού και έμαθε μόνη της ισπανικά χάρη στο iPad των γονιών της. Η νοημοσύνη της την κατατάσσει στο 2% του πληθυσμού και όπως αναφέρει ο πατέρας της, άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι συνέβαινε κάτι διαφορετικό όταν ήταν ενός έτους.


«Ηταν σε θέση να απαγγείλει επακριβώς το παραμύθι που άκουσε το προηγούμενο βράδυ», αναφέρει ο πατέρας της. Η μικρή Αλέξις άρχισε να διαβάζει στην ηλικία των δυο ετών και κάθε φορά που μάθαινε μια καινούρια λέξη τη χρησιμοποιούσε αμέσως σωστά.


Οπως αναφέρει το Reuters ανήκει στα 3.300 μέλη της Mensa που είναι κάτω των 18 ετών, ενώ τα συνολικά μέλη είναι 56.000 σε εθνικό επίπεδο.


 

 

Πηγή: www.madata.gr 
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X