Oδηγίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για το sold out και δίνει χρήσιμες οδηγίες ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Τop16 της Euroleague."Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χαιρετίζει τους φίλους της ομάδας που για μια ακόμα φορά απέδειξαν την αγάπη και την πίστη τους στην ομάδα και θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ στον σημαντικό αγώνα για την Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Επειδή ο έλεγχος θα είναι αυστηρός, οπότε θα απαιτηθεί χρόνος μέχρι την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, παρακαλούμε για τα εξής:
-Να προσέλθετε στο γήπεδο από νωρίς (οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19.00) προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός αλλά και να διευκολύνετε τόσο τη δική σας ζωή όσο και το έργο των αρμοδίων υπαλλήλων.
-Να είστε συνεργάσιμοι κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και ο έλεγχος θα είναι αυστηρός και εξονυχιστικός.
-Να επιδείξετε κόσμια συμπεριφορά και να ενισχύσετε την ομάδα με τη φωνή σας και με τις εκδηλώσεις σας μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.
-Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο σε άτομα που δεν διαθέτουν εισιτήριο.
-Να μην στέκονται στους διαδρόμους και κλείνουν τις προσβάσεις προς τις εξόδους. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας".

Σχετικά άρθρα