Βίτορ: Φαβορί η Μπενφίκα, αλλά έχουμε κι εμείς ποιότητα

Ο Μιγκέλ Βίτορ τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα με την Μπενφίκα, αλλά τόνισε ότι πιστεύει στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ.
Ο μεγάλος άτυχος της αποψινής βραδιάς, Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τον μυικό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί μίλησε στο PAOK TV για τους δύο αγώνες κόντρα στους Αετούς της Λισαβόνας.

"Είναι διαφορετικό, αλλά είναι πολύ όμορφο να δω τους φίλους μου, την παλιά μου ομάδα. Η οποία είναι αυτή που με… γέννησε και με εξέλιξε. Θα είναι όμορφο να τους ξαναδώ", είπε αρχικά ο Πορτογάλος αμυντικός απαντώντας σε ερώτηση για τα συναισθήματά του που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Για το γεγονός ότι δεν έπαιζε στην Μπενφίκα ανέφερε: "Οχι, όλα καλά, Είχε τις επιλογές του, δεν έπαιξα πολύ με εκείνον τον προπονητή, αλλά έτσι πήρα την απόφαση να έρθω εδώ και νομίζω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου. Φυσικά υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου. Οταν η Μπενφίκα παίζει στην Πορτογαλία τους υποστηρίζω, αλλά στο μεταξύ μας ματς φυσικά και θέλω τον ΠΑΟΚ νικητή".

Για το τι ματς περιμένει να γίνει σήμερα στην Τούμπα: "Βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν, αυτό είναι βέβαιο. Δουλεύουν πολύ σκληρά ως ομάδα, είναι συμπαγείς, αμύνονται καλά και μπροστά έχουν παίκτες με ευχέρεια στο σκοράρισμα και να κάνουν κάτι διαφορετικό σε κάθε θέση. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και να παλέψουμε για τη νίκη".

Για το ότι η Μπενφίκα θεωρείται φαβορί: "Ξέρουμε ότι η Μπενφίκα ειναι το φαβορί, πέρσι έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά έχουμε κι εμείς την ποιότητα μας και είμαι σίγουρος ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να κερδίσουμε το ματς. Ηθελα πολύ να παίξω σε αυτά τα ματς, τα περίμενα από την ημέρα που έγινε η κλήρωση".

Σχετικά άρθρα