Ντουντού: Τον καλύτερο μου εαυτό κόντρα στον Ολυμπιακό

Την πεποίθηση του ότι θα γίνεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι εξέφρασε ο Ντουντού που στάθηκε στην ευκαιρία που έχει ο ΟΦΗ για να κερδίσει τον Ολυμπιακό παίζοντας στο "Γεντί Κουλέ".Χαρούμενος που παίζει στον ΟΦΗ δήλωσε ο Βραζιλιάνος Ντουντού μετά την βράβευσή του για το καλύτερο γκολ αυτήν την φορά για την 25η αγωνιστική.
Ο Ντουντού πήρε το βραβείο του καλύτερου γκολ, για δεύτερη σερί αγωνιστική, σήμερα το μεσημέρι από τα χέρια του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΤ και επί σειρά ετών δημοσιογράφο, κ. Σώτο Παιδάκη, στο πρόσωπο του οποίου η ΠΑΕ ΟΦΗ τίμησε τον αθλητικό συντάκτη.

"Είχα μια σπουδαία στιγμή στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε εμένα αλλά και σε όλον τον κόσμο που με ψήφισε και τον ευχαριστώ. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες νίκες και γκολ με τον ΟΦΗ" είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος απαντώντας στην ερώτηση για το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο που κέρδισε.
Όσον αφορά την εικόνα που παρουσιάζει ο ίδιος στο γήπεδο υπογράμμισε ότι "παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος. Ξεκίνησα να αγωνίζομαι πριν μερικές εβδομάδες και τώρα παίζω περισσότερο και γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι".
Για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε ότι είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του λέγοντας πως "είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και μεγάλη ευκαιρία για εμάς γιατί παίζουν στην έδρα μας. Για εμένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό όμως τώρα είμαι παίκτης του ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".

Σχετικά άρθρα