Αστέρας: Πρόταση ανανέωσης σε Εντό

Πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους κατέθεσε στον Ζιράν Εντό ο Αστέρας Τρίπολης, στον οποίο συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Λεβαδειακού.
Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τη διοίκηση της ομάδας. Ήδη κατατέθηκε πρόταση ανανέωσης στον Ζιράρ Εντό, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των Αρκάδων.

Οι δύο πλευρές δείχνουν θετικές σε αυτό το ενδεχόμενο και εντός των επόμενων ημερών θα φανεί και ποια θα είναι η οριστική κατάληξη της εν λόγω υπόθεσης. Ανοιχτά παραμένουν, παρεμπιπτόντως, κι άλλα μέτωπα όπως αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του Μπαρτολίνι.

Από εκεί και πέρα, μία προπόνηση έμεινε μέχρι την αναχώρηση της αποστολής του Αστέρα για τη Λιβαδειά. Το βάρος στην προπόνηση της Πέμπτης δόθηκε στις δοκιμές σε παίκτες και συστήματα, αφού έγινε οικογενειακό διπλό. Για το παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Χουάνμα και Γκοϊάν, όπως και οι Σανκαρέ, Λούι και Ερνάντεθ.

Σχετικά άρθρα