Γιάννου: Να σώσουμε την ομάδα αγωνιστικά

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Αποστολής Γιάννου, μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα , την αποχώρηση Παναγόπουλου, τη νέα προσπάθεια των ανθρώπων της "Πανιώνιας οικογένειας", τον Νίκο Αναστόπουλο, αλλά και τον αγώνα με τον Απόλλωνα.Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova ο Γιάννου:

Για την κατάσταση στον Πανιώνιο μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε ψυχολογία. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι στην αρχή, λογικό είναι. Όταν βάλαμε το πρώτο γκολ νιώσαμε καλύτερα και μετά το δεύτερο έφυγε το άγχος και παίξαμε καλύτερα. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».
Για την αποχώρηση του Παναγόπουλου από τον Πανιώνιο:
«Έγινε λίγο ξαφνικά, λίγο γρήγορα αυτή η αλλαγή. Θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να μην ακούμε τι γίνεται εκτός. Η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο και αυτό θέλαμε να κάνουμε, είτε βρισκόταν στον πάγκο ο κύριος Παναγόπουλος, είτε κάποιος άλλος. Θέλαμε τη νίκη, την πήραμε και από εδώ και πέρα κοιτάζουμε τι θα γίνει».
Για τη νέα προσπάθεια ανθρώπων της «Πανιώνιας οικογένειας»:
«Σίγουρα από τη στιγμή που βλέπεις πως γίνονται κάποιες κινήσεις για να σωθεί η ομάδα είναι πολύ θετικό. Εμάς η δουλειά μας είναι να την σώσουμε αγωνιστικά και ελπίζουμε να βρεθεί λύση και διοικητικά. Να μείνει στην κατηγορία ο Πανιώνιος και στο μέλλον να πάρει ότι του αξίζει».
Για την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου:
«Ξέρουμε ότι είναι έμπειρος προπονητής. Έχει μεγάλη εμπειρία και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Πιστεύω πως θα βοηθήσει, θα δουλέψουμε μαζί του και θα πάμε καλά».
Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:
«Προσωπικά πιστεύω πως είναι ένας αγώνας που μπορούμε να κερδίσουμε. Θέλουμε σίγουρα κάτι θετικό, αλλά η άποψή μου είναι ότι μπορούμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Τον κερδίσαμε στην έδρα μας και νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε ξανά».
Για το που χρειάζεται περισσότερο προσοχή ο Απόλλων:
«Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Από εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί κάποια να κερδίσει κάποια άλλη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί είτε παίζουμε με τον Απόλλωνα, είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο θα αντιμετωπίσουμε και τον Απόλλωνα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην έχουμε άγχος και να μας βγει το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε».
Για τα δυνατά πλάγια που εκτελούν οι παίκτες του Απόλλωνα: «Σίγουρα από τη στιγμή που έχουμε δει και στα προηγούμενα παιχνίδια πως έχουν κριθεί ματς μ’ αυτόν τον τρόπο, πρέπει να το προσέξουμε. Αυτή όμως είναι δουλειά του προπονητή μας, θα μας το πει μέσα στη βδομάδα και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά άρθρα