Πεδουλάκης: Σήμερα καταρρίφθηκαν όλα!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την εκπληκτική και κόσμια συμπεριφορά του, απένειμε τα εύσημα για την παρουσία του Ούκιτς, άπλωσε ασπίδα προστασίας στον Διαμαντίδη και ζήτησε σεβασμό απ’ όλους για τους πράσινους, λέγοντας παράλληλα, πως μετά το σημερινό παιχνίδια καταρρίφθηκαν πολλά που λέγονταν, ακόμα και για την διαιτησία…Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην συνέντευξη Τύπου:
"Ηταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι και για τους δύο. Ο Ολυμπιακός φαινόταν πιο φρέσκος φαίνεται και στα ριμπάουντ. Εμείς με εφαλτήριο την ομαδική μας άμυνα μπορέσαμε να ήμαστε συνέχεια μέσα στο παιχνίδι και στο τέλος να το πάρουμε έξυπνα. Κάποια πράγματα πρέπει να καταρριφθούν. Έχουμε παίξει 1,5 μήνα σε διαφορετικούς τρόπους και διαφορετικές συνθήκες. Δεν έχουμε βαφτίσει mindgames την άμυνα, αλλά το να διαβάζεις το παιχνίδι. Ούτε οι διαιτητές, καταρρίφθηκαν όλα αυτά. Σεβόμαστε σε όλες τις δηλώσεις. Πια απαιτούμε και τον ανάλογο σέβασμο.

Πέρσι μετά τον τελικό στο Κύπελλο και μετά τον πρώτο τελικό. Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και το μπάσκετ. Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός είναι ανάλογο με αυτό που έπαθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έμεινε ένας αθλητής κι έκανε εφτά χρόνια να πάρει τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ κι έχει πάρει τρεις τίτλους. Εμείς δεν κρύβουμε τον κόσμο μας. Τα λέμε όλα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να έχουμε Έλληνες παίκτες. Ο Μπράμος είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου μετά από 1,5 χρόνο. Σε τέτοιο επίπεδο όταν κλείνεις ένα κομμάτι πρέπει να ανοίγεις ένα άλλο. Ξέρουμε το πρόβλημα, αλλά είμαστε εδώ".
Για τον Ούκιτς και την καταπληκτική του εμφάνιση και τον τρόπο που έπαιξε σε άλλο ένα σπουδαίο ματς: "Εντάξει ο Ρόκο έχει ένα διετές συμβόλαιο. Εμείς στηρίζουμε τους παίκτες. Όταν συμβεί κάτι με την Εθνική δεν μπορείς να κόψεις έναν παίκτη. Ο Ρόκο ζει έναν γολγοθά. Προσπαθεί να είναι εδώ και να βοηθήσει. Σήμερα έχουμε λίγα λάθη, αλλά δεν μπορούμε να το κεφαλαιοποιήσουμε. Τον Παππά θα τον βοηθήσει στην καριέρα του ότι έπαιξε στη θέση «1», αλλά είναι «2» όπως και ο Κάρι. Ο Ρόκο δεν μπορεί να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Το ματς με τον Πανίωνιο είναι προτεραιότητά μας να ξεκουράσουμε παιδιά. Προσπαθεί να παίξει σωστά πνευματικά. Τον έχουμε χάσει κι αμυντικά κι επιθετικά. Στη Μάλαγα μας έλειψε και ο Γκιστ ειδικά στην άμυνα".
Για τις τρεις νίκες του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού: "Νομίζω ότι αν δείτε ότι από τον Οκτώβριο που παίξαμε, αλλά και τα δέκα συνολικά, αυτό που έχουμε καταφέρει είναι να τον κατεβάζουμε πάρα πολύ. Αυτό που γίνεται με την άμυνά μας μπορούμε να το σχολιάσουμε μόνο εμείς. Εμείς μπορούμε να πούμε πως σταματάμε τον Σπανούλη. Αναλύουμε κάθε φάση του. Αν ήταν τόσο απλοϊκό θα το έκαναν όλες οι ομάδες. Mindgamesείναι να λες ότι ο Διαμαντίδης είναι γερασμένος. Ο Διαμαντίδης είναι εδώ και έχει πάρει τρεις τίτλους. Μόνο εμείς μπορούμε να μιλήσουμε. Όλα αυτά καταρρίφθηκαν. Όλες ομάδες παίζουν με τα ατομικά χαρακτηριστικά".
Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ που ήταν εξαιρετική: "Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για τη συμπαράσταση και για την ατμόσφαιρα και τη συμπεριφορά του. Θεωρώ ότι είναι θέμα της ελληνικής πολιτείας. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση".

Σχετικά άρθρα