Κατσουράνης: Θα παλέψουμε για κάθε πιθανότητα

Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει στη ρεβάνς για να ανατρέψει το αποτέλεσμα στην Τούμπα, σχολίασε ο Κώστας Κατσουράνης μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπενφίκα.
Σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη, πλέον μετά την ήττα από την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

"Εντάξει, νομίζω ότι προσπαθήσαμε, τελευταία είχαμε πολύ άσχημη εικόνα σαν ομάδα κυρίως στα παιχνίδια εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, σήμερα νομίζω ότι κάναμε μια καλή προσπάθεια όλοι μαζί, όπως πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι αυτό, να είμαστε μια ομάδα όλοι μαζί, να προσπαθούμε, να’ χουμε μια καλή εικόνα στο γήπεδο και αυτό το παιχνίδι να είναι μια αρχή για να έχουμε καλύτερη συνέχεια, νομίζω ότι σταθήκαμε όπως είχαμε πει, αρκετά ανταγωνιστικοί, παίζαμε με μια καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι κι εμείς είμαστε καλή ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες νομίζω, αλλά αντί να πετύχουμε εμείς το γκολ, το φάγαμε σε μια φάση που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δηλαδή η άμυνα να βγαίνει, δεν πιέσαμε καλά την μπάλα, έγινε μια πάσα καλή και φάγαμε το γκολ και νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε από’ δω και πέρα, να κοιτάξουμε μπροστά, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε με όσες πιθανότητες έχουμε και θα δούμε".

Για το πλάνο που είχε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα: "Εντάξει, αυτό δεν μπορούμε να το πούμε δημοσίως, δεν είναι οι εντολές προπονητή, προσπαθήσαμε να έχουμε τις γραμμές μας όσο πιο κοντά μπορούμε, νομίζω σε κάποια σημεία τα καταφέραμε, σε κάποια άλλα όχι, σου είπα και πριν, τώρα μη λέμε τα ίδια, πρέπει να συνεχίσουμε, να παλεύουμε κάθε ματς και να’ χουμε καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο".

Για τη σημασία του πρώτου αγώνα ενόψει της ρεβάνς: "Σημασία; Είπα και πριν έχουμε κάποιες ελπίδες, χάσαμε στην έδρα μας, δεν είναι υπέρ μας οι πιθανότητες και, αλλά ό,τι ελπίδες έχουμε θα τις κυνηγήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι".

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στη ρεβάνς: "Εντάξει, έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας να αναλύσουμε το παιχνίδι που παίξαμε και θα δούμε".

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο της Τούμπας μετά από πολύ καιρό:"Εντάξει, θεωρώ ότι μας έδωσε πάρα πολύ μεγάλη ώθηση, τον ευχαριστούμε γι’ αυτό που ήτανε δίπλα μας και αν και δεν τον, δεν του δώσαμε χαρά να φύγει με τη, με τη νίκη απ’ το γήπεδο, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να κάνουμε τα πάντα και να’ χουμε τη μια εικόνα μαχητική στα παιχνίδια και να πάρουμε και αποτελέσματα".

Για την απουσία του από τα προηγούμενα ματς:"Απόφαση προπονητή, ο προπονητής αποφασίζει για όλα".

Σχετικά άρθρα