Ανασύνταξη και Μουν

Ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρειες το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του Top16 της Euroleague με τον Παναθηναϊκό και μαζί την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης του 5ου ομίλου.Αντίθετα, έδωσε τη δυνατότητα στον αιώνιο αντίπαλό του να τον πιάσει στη βαθμολογία και να προβληματίζεται ο ίδιος για τη διαχείριση των τελευταίων λεπτών, όταν προηγήθηκε 55-59 και δέχθηκε ένα επιμέρους σκορ 11-3, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί στην 3η του ήττα (ρεκόρ 4-3).

Το… ξημέρωμα του β’ γύρου δεν αφήνει περιθώρια για μεμψιμοιρίες, αφού ακολουθεί μια τριάδα – φωτιά για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η αρχή γίνεται στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε, ακολουθεί το παιχνίδι με την Μιλάνο στο ΣΕΦ και στη συνέχεια το πιο δύσκολο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Στην προσπάθεια για ανάκαμψη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν και τον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί ότι ο Αμερικανός μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα κοντά στο καλάθι, αλλά και από μέση απόσταση και να πάρει προσπάθειες όταν η μπάλα "καίει". Κάτι που πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, με τους Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη να μην βάζουν τα κρίσιμα σουτ…

Σχετικά άρθρα