ΚΑΕ ΠΑΟ: Σας ευχαριστούμε

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (20/2) στο ΟΑΚΑ και βοήθησαν με τον τρόπο τους, τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη επί του Ολυμπιακού.Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (20/2) στο ΟΑΚΑ και με τις εκδηλώσεις αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους έδωσαν την απαραίτητη ώθηση ώστε να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα.
Πολλές φορές έχουμε εκφράσει την πεποίθηση ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όπως επίσης έχουμε τονίσει την επιθυμία μας να είναι πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός τόσο στο παρκέ όσο και στην εξέδρα.
Στο πλαίσιο αυτό, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα διασφαλίσουν την τάξη και τη νομιμότητα στο ΟΑΚΑ, θα κάνουν τη ζωή των φιλάθλων μας άνετη και όμορφη και τελικά θα διαμορφώσουμε την πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε Ευρωπαϊκό γήπεδο.
Είχαμε ζητήσει τη συνεργασία του κόσμου του Παναθηναϊκού για να πετύχουμε. Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι οι φίλοι της ομάδας ανταποκρίνονται με θέρμη κι έχουν γίνει τεράστια βήματα ώστε να φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε.
Στον αγώνα της 20ης Φεβρουαρίου κόντρα στον Ολυμπιακό αποδείξαμε ότι με συνεργασία, σεβασμό κι αγάπη μπορούμε να έχουμε την ομάδα πρωταθλήτρια στα παρκέ και τον κόσμο μας πρωταθλητή στις εξέδρες.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και συνέβαλαν στο να παρουσιάσουμε μια τόσο όμορφη και αθλητική εικόνα σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη".

Σχετικά άρθρα