Ποιος ΟΦΗ; Η Μάντσεστερ!

Αν ρωτήσει κάποιος σήμερα τον Μίτσελ για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ, πιθανότατα ο Ισπανός θα απαντήσει ότι προέχει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (22/2).Δύσκολα, όμως θα γίνει πιστευτός, αφού στο Μεγάλο Λιμάνι έχουν μπει ήδη σε ρυθμούς Champions League. Ενδεικτικό είναι ότι ο Ισπανός προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Ολαϊτάν, Ντομίνγκεζ, Μαρκάνο, Μιανιάτη και Εντινγκά, προκειμένου να έχουν φρεσκάδα στο παιχνίδι με τους Άγγλους και να μην επιβαρυνθούν από το παιχνίδι της Κρήτης.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βαλντέζ, Σιόβας, Μιγκέλ Τόρες, αλλά και ο Ρόι Κάρολ.

Ο Παραγουανός επιθετικός συνέχισε το συντηρητικό του πρόγραμμα και η κατάστασή του επανεκτιμάται διαρκώς. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή στον Ολυμπιακό θα περιμένουν να δουν αν θα μπορούν να τον υπολογίζουν για το παιχνίδι με Γιουνάιτεντ. Επίσης, οι Σιόβας και Μιγκέλ Τόρες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων»: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βέργος. Όσοι μείνουν στην Αθήνα θα γυμναστούν το πρωί του Σαββάτου (22/2) στις 10:30GR.

Σχετικά άρθρα