Αστέρας: Με 6 απουσίες στην Λιβαδειά, μέσα Κοντοές, Βάλντο

Με έξι σημαντικές απουσίες πάει στη Λιβαδειά για το παιχνίδι του Σαββάτου (22/2, 15.00) ο Αστέρας Τρίπολης.Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα πρωταθλήματος στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός του Αστέρα δεν υπολογίζει στον τραυματία Λούι, στους τιμωρημένους Γκόιαν και Χουάνμα, αλλά και στους Σανκαρέ, Ερνάντεζ και Ναβάρο που ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Στον αντίποδα επανέρχεται ο Γιάννης Κοντοές, ενώ ο Ισπανός Βάλντο, θα ταξιδέψει για πρώτη φορά σε αποστολή με την ομάδα του Αστέρα. Στην αρχική ενδεκάδα θα είναι δύσκολο να τον δούμε, όμως ανάλογα με τη ροή του παιχνιδιού, ίσως κάνει και το ντεμπούτο του με την ομάδα της Τρίπολης.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για το παιχνίδι πρωταθλήματος αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Κοντοές, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Βάλντο, Κάφα, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες και Καράσκο.

Σχετικά άρθρα