Μασάντο: Γράφουμε ήδη ιστορία

Ο πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο, σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι γράφουν ήδη ιστορία και ευελπιστεί στους επόμενους μήνες η ομάδα του να ολοκληρώσει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασάντο στη Nova:
-Πάουλο, ο κόσμος του Ολυμπιακού ασχολείται με το πολύ μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης με την Μάντσεστερ. Εσείς, όμως, πρέπει να συγκεντρωθείτε στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Πόσο δύσκολη είναι αυτή η διαδικασία για εσάς τους ποδοσφαιριστές;
"Δεν είναι καθόλου δύσκολο, γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια του πρωταθλήματος για εμάς. Θέλουμε να τα κερδίσουμε οπωσδήποτε.

Επίσης γνωρίζουμε πως θα είναι καλύτερα να πάμε στο ματς με την Μάντσεστερ μετά από νίκη επί του ΟΦΗ".
 
-Εχετε συνειδητοποιήσει τη σημασία των αγώνων που ακολουθούν; Διότι αν φέρετε θετικά αποτελέσματα, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, τότε θα "γράψετε" το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Ολυμπιακού;
"Οταν πρωτοήρθα στο σύλλογο, είχα πει πως ήρθα εδώ με την ελπίδα να γράψουμε ιστορία. Από ότι φαίνεται γράφουμε ήδη ιστορία, γιατί τα πράγματα έχουν πάει πάρα πολύ καλά.

Και ελπίζω στους επόμενους μήνες να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας".
 
-Συμφωνείς πως ο συμπατριώτης σου, ο Σα Πίντο κάνει εξαιρετική δουλειά απ’ τον πάγκο του ΟΦΗ;
"Πράγματι κάνει πολύ καλή δουλειά, γιατί ανέλαβε τον ΟΦΗ όταν βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ για αυτήν την ομάδα.

Ομως, εμείς δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα τώρα. Πρέπει να σκεφτόμαστε τη δική μας δουλειά για να κερδίσουμε τον ΟΦΗ".
 
-Ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα διεξαχθεί σε ένα γήπεδο όπου οι οπαδοί του δημιουργούν πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Τι άποψη έχεις για την έδρα του ΟΦΗ;
"Ναι, γνωρίζουμε πως η έδρα του ΟΦΗ είναι πάντα θερμή και πως οι φίλαθλοί του υποστηρίζουν πάντα την ομάδα τους. Εμείς, όμως, σκεφτόμαστε τους δικούς μας φιλάθλους οι οποίοι μας υποστηρίζουν πάντα.

Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς να συνεχίσουμε με νίκες".

-Το αήττητο στο πρωτάθλημα, ενδεχομένως να κριθεί στα τρία επόμενα παιχνίδια, όπου κατά σειρά αντιμετωπίζετε τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ;
"Πραγματικά τα τρία παιχνίδια που έρχονται είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε δώσει τελευταία. Είναι αρκετά σημαντικά.

Ομως, εμείς βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή περίοδο και για αυτό κερδίζουμε τα παιχνίδια μας πετυχαίνοντας τέσσερα ή πέντε γκολ.

Πιστεύουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι για να κατακτήσουμε στο τέλος αήττητοι το πρωτάθλημα".

Σχετικά άρθρα