Ενα μήνα εκτός ο Κάρι!

Ο Ράμελ Κάρι τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε έχει υποστεί οστικό οίδημα στην ποδοκνημική και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού! Αλλαγή Ράιτ με Μπατίστ στην Α1…Μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού για το Top 16 της Euroleague, η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Παναθηναϊκού, με θύμα αυτή την φορά τον Ραμέλ Κάρι.

Ο αμερικανός γκαρντ των πρασίνων τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Πέμπτης (20/2), με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στην ποδοκνημική και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα.

Σ’ ένα κρίσιμο σημείο για τους πράσινους, κυρίως, όσον αφορά την Euroleague, που ξεκινάει η δεύτερη φάση του Top-16, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα στερηθεί ένα σημαντικό "όπλο", όπως είναι ο Κάρι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και ήταν πάντοτε εκ των πρώτων σκόρερ της ομάδας…

Παράλληλα, η ομάδα του Πεδουλάκη προχώρησε σε μία ακόμα αλλαγή στο ρόστερ της στην Α1, δηλώνοντας τον Ζακ Ράιτ στην θέση του Μάικ Μπατίστ, ο οποίος θα αγωνίζεται μόνο στις αναμετρήσεις της Euroleague.

Ετσι, όπως όλα δείχνουν, ο Ράιτ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού την Κυριακή (23/2) κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Σχετικά άρθρα